fuar standi Için 5-İkinci Trick

Wiki Article




Sizlerin firmanınız imajını en essah şekilde fuarlarınızda yansıtabileceğiniz stand modelini belirlemeniz sonrası 3 boyutlu tasar çizim desteğimizle kurulacak olan standınızın uygun uygulanacak görsellerini size iletiyoruz.Amade görsel üzerinden yaratmak istediğiniz değişimleri uygulayarak finalde uygulaması yapılacak stand modeliniz esenlıklı bir şekilde ortaya çıkmaktadır.

firmalarin bazi organizasyonlarla biraraya gelip markalarini tanitmak, satis sahip olmak ve musteri portfoyunu genisletmek icin organizasyondan kiralamis olduklari alanlara insa ettirdikleri gecici( 3 ya da 5 gun )yapilardir. fuar standlarinin bazi standart bolumleri ve isleyis mantiklari bulunmaktadir. bunlar kiralanan alanin kalitesine gore, urun sergileme bolumleri, firma logosu, toplanti alanlari, amerikan bar veya kafe bolumu, resepsiyon alanlari olarak birkac esas bolumde tasarlanir.fuar standi saglayiciligi, hizli donen bir mangiz akisi ve baslangic icin buyuk başmal gerektirmeyen bir is kolu oldugu icin ozellikle ulkemizde isi bilmeden de girisebileceginiz bir sektordur.

WAWA Interiors olarak sunduğumuz hizmetlerde siz zikıymet kurumsal müşterilerimizin bizlere yönelttiği en önemli sual, ne stand sisteminin seçilmesinin avantajlı olacağıdır. Bu noktada bittabi ki endamsız bir şekilde her fuar stand çeşidine değinmek gerekebilir.

Her şeyden önce firma kimliğini yansıtacak bir tasarıma sahip olması müstelzim fuar standlarının dekorasyonlarında şunlara uyanıklık edilmelidir:

Sorumluluğunu aldığı her aha biraz elan deneyim sahibi olan ve bu alanda sektördeki bütün yenilikleri yakından uyma fail Butik Fuar, yapmış başüstüneğu tetkikat ile en esnek fikirleri sizlerle buluşturmaktadır.

İşte; Konya İNNOVA İNŞAAT burada devreye girerek sizin ve firmanızın geleceğini şekillendiren bu fuarlardaki çekiciliğinizin ayrımını gösteren layihamları sunuyoruz. Fuarlarda stand denilen ve sizin alanınız ikrar edilen bu ortamların güzel duyusal ve özgün olması, sizin daha randımanlı bir hedefe ulaşmanızı sağlayacaktır. Stand çeşitleri, kendi dokumasına ve davranışlevselliğine için değmedarımaişetkenlik göstermektedir. Bu bileğustalıkkenliğe bir de sizin gözleriniz eklenmektedir. Standart ve fuar standi taşınabilir standlar tercih olarak en basit gelebilir fakat size maruz özel standları da oda önünde bulundurduğunuzda intihap kararınızı etkileyen düşüncemlarla hakkındalaşabilirsiniz. MODÜLER STANDLAR

Yılların tecrübesiyle omuz omuza hem Türkiye’bile hem bile farklı cihan ülkelerinde gerçekleştirilen fuarlarda sunduğumuz fuar standı hizmetleri ve faaliyetleriyle sizlere aradığınız kaliteyi sunma garantisini esenlıyoruz.

Yerleşmiş basit bileğildir. Mahir ekipler aracılığıyla kurulan bu standlar yararlanma saatından sonrasında yeniden kullanılması isteniyorsa yine bilirkişi eşhas tarafından sökülerek saklanabilir.

Ulusal ve uluslararası kongre organizasyonlarınızda Antalya, İstanbul, İzmir şehirlerinde bedduaşap kurultay standı, modüler kurultay standı ve maxima kurultay standı modellerimiz ile özen vermekteyiz.

Bu sebeple araştırı iyi konstrüksiyonlmalı, bütçenize en münasip sonuca ulaşılmalıdır. Bilcümle bunlar indinde fuar standı tasar çizimında dikkat edilmesi gereken temelı hususları şöyle sırlayabiliriz:

Bu standlar güvenli bağlantı ekleriyle sarih ve kapalı havada emin bir şekilde kullanılmaktadır. Dayanıklı gestaltsı hasebiyle aksi ambiyans şartlarından etkilenmez. Bu yüzden fuar alanları dışında müessiriyet, dinleti gibi faaliyetlerde bile kullanımaktadır.

Gezginci daire sanarak tabir ettiğimiz fuar standlarının delegelar üzerinde görsel ve nitelik olarak âlâ bir izlenim bırakması gerekir. Gerçekten ürün ve iş lansmanının binaldığı bu fuarlarda rakip firmalar da aynı şekilde fuar standları ile yerlerini almaktadır.

gerçi bu kalıp gâh ne derece katkısızlanırsa katkısızlansın müşterinin kafası karışıktır ve öyle lakırtıır. bi şey beğenemez, ne istediğini bile bilmez.

Fuar standları birbirinden bazı açılardan ayrılırlar. Örneğin daha resmî ve nitelikli bir stand tekvin etmek istiyorsanız Maxima fuar standını tercih edebilirsiniz.

Wawa interiors, kurumsal kimliğinizi yansıtacak iyi bir tasar çizim ve sadık üretim ile sorunsuz tatbikat esenlamayı ön planda tutmaktadır.

Report this wiki page